Åndedrætsworkshop

Ønsker du at give din krop optimale betingelserne for at fungere optimalt, så er det vigtigt, at du lær lidt om åndedrættet og bliver fortrolig med nogle simple og effektive åndedrætsteknikker.  

Jeg afholder løbende workshops af ca. 2 timers varighed, hvor du bliver klædt bedre på at takle daglige udfordringer, som påvirker ikke kun dit nervesystem men også din fordøjelse, søvn, koncentrationsevne, immunforsvar og mere.  

Du kan booke her:

Du finder de kommende workshops, som jeg afholder for FOF København Her og dem jeg holder selv Her 

Yoga workshop

Basisviden om Yoga

Denne workshop giver dig et godt fundament inden for yoga. Du lærer om essensen af yoga og bliver introduceret på en effektiv og sikker måde til de mest fundamentale stillinger (asana) inden for yoga. Derudover lærer du åndedrættets vigtighed i kombination med yogastillingerne (pranayama). Til sidst kommer vi ind på de forskellige typer af yoga for at sikre, at du finder netop den yogaretning, der vil gavne dig mest.

Der er tale om en workshop med en god blanding af teoretisk viden og praktiske øvelser. Du har mulighed for at stille alle de spørgsmål du har om yoga.

Workshoppen er til dig, som aldrig har prøvet yoga før og som overvejer at starte til yoga. Den er også til dig, som er begyndt på yoga, er nysgerrig på baggrunden og mangler konkrete tips til grundlæggende stillinger (alignment).

I løbet af året kommer jeg til at arrangere yogaspecifikke workshops af 2-3 timers varighed inden for Basisviden om Yoga, Chair Yoga og lignende. 

Hold dig opdateret ved at følge med på Facebook og Instagram