Hvem er jeg?

Jeg udøver sport til daglig og kan se stor gavn af yoga netop for at understøtte de sportsformer, jeg selv udøver. Jeg ror havkajak, cykler også gerne flere dage i træk, elsker at vandre og løber flere gange om ugen. Det har ikke altid været sådan og jeg kender meget til de indre stemmer, som fortæller en, at man er for træt, ikke har tid eller noget helt andet. 

Igennem de fleste år af mit liv har jeg været interesseret i at forstå, hvad der skal til for at have et godt liv på det fysiske, mentale og emotionelle plan. Jeg har lært, læst og prøvet meget på min rejse og er kommet til den erkendelse, at vores måde at leve på i vores samfund kræver en ekstra indsats, for at genoprette og opretholde livsglæden og helbredet. 

Hvad får du ud at deltage  

Jeg underviser i yogaforløb, hvor man tilmelder sig en serie af timer hos Yoga by Feusi eller hos FOF. Yoga by Feusi tilbyder dig redskaber til at øge din livskvalitet i forhold til krop og sind. Jeg tilbyder timer, hvor du har mulighed for at komme ind i dig selv og hvor du kan være den du er. Det er ikke afgørende, om man kan komme ind i de forskellige stillinger eller sidde i længere tid på en meditationspude. Det afgørende er, at du træner dig langsomt op til at være fuldstændig til stede og at bevare et kærligt sind over for sig selv, når det er vanskeligt. Det er én af de mange læringer som yogastillinger og åndedrætsøvelser giver. 

Jeg ønsker at tilbyde trygge rammer, der giver dig mulighed for at få den mentale støtte til at tro på dig selv og at komme gennem en time med et smil på læben. Du opnår herved en fornyet opfattelse af dig selv og omverdenen, når du har taget hånd om dig selv uden den kritiske tilgang, som mange er opvokset med. Det betyder meget for mig, at alle bliver mødt på det plan de befinder sig i. I løbet af timen bruger jeg tid på at finjustere stillingerne på dig for at forebygge skader og optimere udbyttet af timen. 

Mit ønske og mission 

Yoga by Feusi, som tilbyder mere end kun yoga stillinger og åndedrætsteknikker, har et ønske om at støtte op om dig og dine behov, for at du på alle planer finder din indre balance og en livsstil, som giver dig et bedre helbred og mere glæde i livet. 

Kvalifikationer 

Jeg er certificeret yogalærer fra Siddhi Yoga i Rishikesh/Indien og er registreret hos Yoga Alliance, som RYT 500+, en af de højeste uddannelsesniveauer inden for yoga. Jeg er uddannet med fokus på Hatha yoga og Vinyasa yoga. Efter min formelle uddannelse har jeg taget en videreuddannelse på 100 timer som Underviser i Stole Yoga og 50 timer i Restorative Yoga. 

Som overbygning til min klassiske yogauddannelse er jeg uddannet og certificeret Åndedræts Coach fra YOGABODY. Denne uddannelse har givet mig en videnskabelig tilgang til åndedrættet og har lært mig, hvordan simple teknikker kan have en stor indflydelse på alle områder i krop og sind. Åndedrættet, som bindeled mellem krop og sind, kan med specifikke teknikker optimere din søvn og fordøjelse, samt forbedre din reaktion på stressudløsende omgivelser, for at nævne nogle få. 

Erfaringer 

Igennem de sidste to år har jeg hovedsagelig arbejdet for FOF, AOF og foreninger. Med op til 14 hold om ugen har jeg efterhånden undervist i mange timer og haft fornøjelsen af mange forskellige deltagere. Fra enkelmandsundervisning til op til 30 personer per hold er efterhånden rutine. Ikke to timer er ens og heller ikke to deltagere har samme behov. Det er netop derfor, at jeg brænder for at formidle yoga til dig, som er helt ny til yoga hen til dig, som er en rutinerede yogi/yogini.  

Derudover har jeg undervisningserfaring som førstehjælp instruktør for Danske Røde Kors, Kajakinstruktør og foredragsholder.